Qui escriu

Gràcies per voler conèixer una mica més sobre mi

Sóc la Rosa Cools.

Porto en això del màrqueting des del 2016, manejant anuncis digitals, posicionant webs i escrivint per a tot tipus de sectors.

Ara em dedico al 100% al SEO copywriting, sobretot per a negocis enfocats en la salut mental i física, el creixement personal, el benestar i l’educació.

M’encantaria ajudar-te a trobar el potencial del teu missatge de venda o millorar la teva estratègia de continguts perquè puguis arribar encara més lluny.

La primera vegada que em vaig adonar de la importància del missatge en els negocis va ser el 2020, un any de canvis per a tothom.

En aquella època, treballava com a especialista SEO en una consultoria de màrqueting digital, on vaig aprendre una lliçó molt important…

Per més que aconseguís augmentar les visites, si el missatge de venda no estava ben elaborat, l’esforç no servia de res.

I és que vaig aprendre que si amb 100 visites no vens, tampoc ho faràs amb 1000.

“De què serveix dedicar centenars d’hores a Instagram, al teu blog, als teus emails… si no tens un missatge que connecti de debò amb el teu públic?”

En aquell moment, necessitava textos amb copywriting. Però encara no n’era conscient.

En aquells temps, el copywriter era per a mi la persona que s’encarregava de les creativitats en una agència de publicitat: la seva feina era crear campanyes d’alt impacte a la televisió, diaris i mitjans tradicionals, totalment inaccessibles per a moltes emprenedores.

Vaig sortir de la carrera de Publicitat i Relacions Públiques enamorada d’aquesta figura, però amb poques ganes de ficar-me al món de les agències.

Jo volia ajudar a amplificar el missatge de persones amb un propòsit

Aquest va ser el principal motiu pel qual vaig decidir encaminar-me cap a un nou rumb i especialitzar-me en copywriting de resposta directa.

Per mi, el missatge de venda d’una marca és un dels elements més importants de l’estratègia, però que cada cop es treballa menys en màrqueting digital per la velocitat de vertigen que suposa estar al dia.

Sabia que la majoria de professionals no tenien temps per investigar, però per la meva experiència també era conscient que era la peça clau que els faltava.

Sentia que escriure sempre havia estat el meu punt fort, i que combinat amb els meus coneixements de màrqueting podia ajudar a transformar la vida de moltes persones, si treballava amb els professionals correctes. I, per aquest motiu, vaig decidir centrar-me en temes de salut mental, física, creixement personal i educació.

Moltíssimes gràcies per prendre’t el teu temps i voler conèixer-me una mica millor.

Si creus que necessites una copy al teu negoci, a mi també m’encantaria conèixer-te! Explica’m qui ets i què necessites.

I si només ets aquí per aprendre i tafanejar, t’invito a descarregar el meu quadern d’exercicis.

És gratis i, a més, cada setmana t’enviaré recursos, consells i reflexions que t’ajudin a millorar els textos del teu negoci digital.

Ens llegim aviat!

Prefereixes anar al teu aire?

Comença per entendre quins 4 elements estan frenant les vendes i com pots millorar-los.

Descarrega el teu quadern d’exercicis gratuït i converteix el contingut de la teva marca en un aliat.